Inschrijving geopend voor de Van Doorn’s SX (Supercross) Goes

oktober 31 2016

In het weekend van 20 en 21 januari staat de supercross in Goes op het programma. Ieder jaar zorgen de rijders, het publiek en de organisatie ervoor dat het een onvergetelijk weekend wordt. De sfeer zit er altijd goed in en het publiek wordt getrakteerd op supercrosswedstrijden van het hoogste niveau.

29832

De inschrijving voor de 2017 editie is vanaf nu geopend op de vernieuwde website. U kunt zich inschrijven voor de wedstrijden maar ook voor de trainingen die er in de week voorafgaande aan het evenement gegeven worden onder de knop ‘’info’’ op de website.

Als voorproefje op het evenement heeft de organisatie een videopromo gemaakt die u hieronder kunt bekijken!

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co