Van Doorn’s SX Update

januari 14 2017

Zo, de eerste trainingsdagen zitten erop, het baanontwerp en de praktijk blijken te kloppen en de baan is weer van uitstekende kwaliteit. Er is veel gereden vandaag, en we zagen eigenlijk alleen maar tevreden gezichten, velen boekten nog een training bij.

Zondag weer een volle dag trainingen, er zijn nog enkele plaatsen vrij, dus schrijf nog snel in want er is verder in de lage landen niet te rijden na het noodweer van de laatste dagen.

Maandag is voor ons een rustige dag, in de avond komt het FMX4EVER team de ramp plaatsen en instellen, en gaan trainen voor de show’s van het weekend. Verder gaan van dinsdag tot donderdag de trainingen weer verder, ook hier zijn nog wat plaatsen vrij, inschrijven kan via deze website.

Op donderdagavond en vrijdag gaan we de zaak klaarzetten voor het evenement van het weekend waar iedereen bij moet zijn,  DE VAN DOORN’S SX GOES.

En wat een deelnemersveld, alle klassen zijn bijna vol, en kijk maar eens op de lijst bok de Inters, zo’n sterk veld hebben we nog niet gehad, maar liefst 3 winnaars aan de start, de nederlandse SX top, en maar liefst 3 supercross specialisten uit de USA.

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co