SX Goes editie 2017

De editie 2017 ligt al weer een maand achter ons, en ondertussen hebben we ook de evaluatievergaderingen met bestuur en diverse medewerkers afgerond. We hebben een mooie en eigenlijk probleemloze editie neergezet, met veel deelnemers, een mooi internationaal startveld, heel veel publiek, voor de tweede keer op zaterdag uitverkocht.

Helaas moeten we afscheid nemen van twee bestuursleden, beiden al jarenlang betrokken geweest bij de organisatie, en in het bestuur, we zullen de komende maanden op zoek gaan naar mensen die ons bestuur willen gaan versterken.

Paul vd Ende, heeft aangegeven, door familieomstandigheden zich per direct volledig terug te trekken, Paul was jarenlang een vertrouwd gezicht binnen onze organisatie en een van de peilers binnen onze organistaie. Wij bedanken Paul voor zijn jarenlange inzet, betrokkenheid en collegialiteit.

Ook Jan van den Klooster heeft aangegeven zich terug te trekken als bestuurslid, Jan vanaf de eerste editie betrokken bij ons evenement, en ontzettend belangrijk geweest tijdens alle jaren dat hij zich heeft ingezet, zijn ruime ervaring, zicht op zaken, en wijze raad heeft ons er zeker de vorige wat moeilijkere jaren door de crisis heen geholpen, en Jan was ieder jaar weer een van de mensen die met de opbouw van onschatbare waarde is geweest. Gelukkig heeft Jan aangegeven wel zijdelings betrokken te willen blijven bij organisatie, en bij de opbouw en tijdens het evenement.

De datum voor de editie 2018 is inmiddels gezet op 19 en 20 januari.

Voorlopig gaan we als bestuur nu even in reces, en zullen zo rond mei/ juni weer gaan beginnen aan de voorbereidingen van de volgende editie.

Wij bedanken bij deze nogmaals al onze medewerkers, de zeelandhallen, gemeente goes, brandweer, politie, provincie zeeland, alle sponsoren,de KNMV, en verder iedereen die ons geholpen heeft voor de enorme support die we ieder jaar weer ondevinden

 

Het bestuur

 

 

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co