Inschrijvingen

02-12-2018

Na de eerste dag vd inschrijvingen zijn er al heel wat trainingen en wedstijdplaatsen geboekt, met name de hobby klasse en de nationalen zijn al behoorlijk geboekt. Voor deze klassen is de vewachting dat deze snel volgeboekt zijn dus wees er op tijd bij om teleurstellingen te voorkomen. Ieder jaar moeten we helaas rijders teleurstellen, maar er is dan ook geen enkele ruimte in het programma om meer rijders toe te laten.

We hebben gister het programma ook online gezet, maar dit kan nog afhankelijk van het aantal inschrijvingen gewijzigd worden.

Verder lopen we goed op schema, alle contracten zijn rond met de leveranciers, bv tribunes, licht en geluid, grondverzet, ledscherm.

De grond ligt nog steeds goed droog opgeslagen in het depot, en zal al tussen kerst en oud en nieuw ingereden worden.

Wij zijn nog altijd op zoek naar enkele vrijwilligers die in de week van de opbouw kunnen helpen, met inrichten en afbouw van de hallen, en kantoren.

Indien belangstelling doe even een berichtje naar info@smz.nl dit kan op de dag of in de avonduren zijn.

Ook kunnen wij nog steeds enkele standhouders voor in de 2e hal plaatsen, heeft u iets te verkopen (geen etenswaren) dan kunt u een plaatsje huren voor twee dagen. Voor verdere informatie kunt u terecht bij mhemelsoet@zeelandnet.nl.

 

Ook voor de wedstrijden zijn wij op zoek naar nog enkele BACO's liefst met certificaat, minimum leeftijd is 18 jaar. We hopen dat we er zich voldoende aanmelden zodat we kunnen wisselen, en waar kan je de wedstrijden mooier volgen dan in de baan. Aanmelden kan bij kimberley@smz.nl