We zijn nu echt begonnen

30-12-2022

Gister is de grond in de wedstrijdhal gereden, voor ons het echte begin van het evenement.

Er is zo'n 1400 m3 grond naar binnen gereden, en de kwaliteit is weer super, ondanks de regen, mooie iets vochtige grond om een prima baan mee te bouwen.

Volgende week gaat de geluidsinstallatie de lucht in, en 8 januari de tribunes. Dinsdag avond 9 januari gaat de grondploeg beginnen en zullen er in twee dagen tijd weer een prachtig circuit in leggen.

Gedurende deze week is er veel te doen, we hebben een prachtige groep vrijwilligers die samen met ons de hal weer aankleden tot een ware wedstrijdhal.

We kunnen echter voor de vrijdag en zaterdag nog wel wat mensen gebruiken zodat onze vrijwilliger wat meer kunnen rouleren.

Op Vrijdag 13 januari starten we om 18:00 met de trainingsweek, iedereen met een KNMV basislicentie kan zich hier voor inschrijven, wil je een keer rijden op een SX-baan, maar niet aan de wedstrijden deel nemen kan dat ook. Heb je helemaal nog geen ervaring op een SX-baan kun je ook les nemen bij een van onze trainers.

Op donderdagavond gaan we de baan startklaar maken voor de wedstrijden op vrijdag en zaterdag.

De inschrijvingen gaan ook dit jaar weer super goed, in alle klassen is er voldoende belangstelling en we gaan weer een mooi programma maken.

Ondertussen zijn er al een aantal Interrijders bekend gemaakt door de teams, met oa de winnar van de vorige editie, en we hebben ook weer onze eigen zeeuwse Mark Boot weer aan de start. Ook de jeugd is gelukkig weer goed vertegenwoordigd, nieuw is dit jaar een wedstrijd voor de 50cc.

Tijdens de traingsweek is het publiek weer van harte welkom, en kunt u gratis genieten van een uniek stukje motorsport.

Hopelijk zien we u op vrijdag 20 en zaterdag 21 januari weer in de Zeelandhallen